Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Om Pureorganic.

Pureorganic er en dansk virksomhed, etableret i vinteren 2013. Dette skete i forbindelse med indgåelse af eksklusivaftale med Nui Organics (USA) vedr. salg og distribution af deres 100% økologiske børnetøj i Danmark.

Nui Organics anvender udelukkende GOTS certificerede tøjfibre, hvilke betyder at tøjet bliver produceret helt uden brug af farlige kemikalier og pesiticider. Det giver dig sikkerhed for at dit barn ikke omgives af eventuelle allergi fremkaldende stoffer.

Hos PureOrganic er vi selv forældre. Ligesom alle andre forældre ønsker vi at give vores små poder den bedste start på tilværelsen. Ud over at se ungerne tumle friske og glade rundt ude i naturen, tænker vi naturligvis på hvad vi giver dem at spise og hvad de får på af tøj. Naturligvis vil vi alle gerne have at vores børn ser smarte ud, men vigtigst er det dog, at tøjet er sundt for deres følsomme barnehud og ikke afgiver farlige og giftige stoffer, samt er behageligt at have på. Hos PureOrganic sælger vi kun 100% økologisk børnetøj. - Dette er en af grundene til at vi har startet PureOrganic !

 

Om Nui Organics.

På Maori, de indfødtes sprog i New Zealand, betyder "NUI" 'stor' eller 'vigtigt' deraf navnet Nui Organics ™ . Fordi vi tror på, at en ren start er en stor ting for en lille person. Med det i tankerne, har vi skabt Nui Organics ™, hvor vi kun bruger verdens reneste merino uld og bomuld og derved ingen giftige kemikalier til dit barn eller vores fælles planet.

Vi elsker uld. Vi elsker tekstur, farver, udseende og fornemmelse. Vi elsker, en unik blanding af skønhed, funktion og bæredygtighed. Hvert år sigter vi mod at skabe en produktserie, som vi håber vil fremvise den charme der er i merinould på spændende og unikke måder.

De organiske uld- og bomulds blandinger vi bruger, er valgt for deres renhed, deres blødhed og deres udseende. Vi ved, at forældre sætter pris på stil og kvalitet samt holdbarhed, funktionalitet og miljømæssig ansvarlighed.

Vi elsker det, vi laver. Det føles godt at vide, at vi producerer kvalitetstøj til børn på en socialt og miljømæssig ansvarlig måde. Vi har det sjovt, vi arbejder hårdt, vi rejser, vi møder mennesker og bliver inspireret til at lave vores produkter bedre og bedre.

Vi håber, at dine børn vil have det sjovt i vores tøj.

Med venlig hilsen

Amanda Searancke 
Nui Organics

 

Betalingsikoner
© Copyright PureOrganic. All rights reserved.