Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Økologisk babytøj online

100% økologisk og GOTS certificeret tøj til babyer

Er du på udkig efter økologisk babytøj online? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos PureOrganic forhandler vi et stort sortiment af økologisk tøj til baby, som du kan finde her på denne side. Alt vores tøj er 100% økologisk og GOTS certificeret, fordi din baby selvfølgelig fortjener det bedste.

Vi leverer i hele Danmark. Du er også velkommen til at afhente i Kgs. Lyngby. Dette vælger mange af vores kunder fra Storkøbenhavn.

Vores sortiment af økologisk babytøj

Vores sortiment af økologisk babytøj dækker over funktionelt og praktisk tøj i økologisk og blødt bomuld til de små. Vores bodystockings i den bløde økologiske bomuld finder du i flere spændende varianter samt heldragterne, som altid er anvendelige og praktiske.

Vi har også t-shirts og bluser i mange varianter til de små. Alt er selvfølgelig i økologisk bomuld, og flere af vores t-shirts kan også findes i store størrelser, så søskende kan blive ens klædt på.

Se også de fine kjoler der ligeledes findes til små og større piger.

Selvom din baby bruger bodyer, så kan det somme tider være rart blot med en undertrøje eller et par blebukser.
Se vores udvalg i babyundertøj her.

Er det økologisk babytøj i merinould, du leder efter, så kan du også finde et stort udvalg hos os.

Babytøj der kan bruges gennem flere størrelser

Babytøj er som regel en dyr post for forældrene, fordi babyen vokser hurtigt og hele tiden skal op i en ny størrelse. Vores tøj bliver designet på en måde, således at flere styles kan bruges i længere tid i takt med, at dit barn vokser. Du kan for eksempel nemt bukke både ærmer og bukseben op og ned, som dit barn vokser. På den måde sparer du både på pengepungen og skåner miljøet.

Hvad enten du søger prisvenligt økologisk børnetøj, t-shirt til drenge, kjoler til piger, lige fra str. 56 til str. 128 - enkelte styles i str. 140 - så har vi det hele.

BABYTØJ

Vi forhandler primært vores tøj online, men ved at afhente din bestilling i Kgs. Lyngby, sparer du fragten. Ellers sender vi også gratis ved køb over 499,- kr.

Et mindre sortiment finder du i butikken i Kgs. Lyngby og vil altid være sæson-aktuelt.

Vi tilbyder:

  • 100% økologisk babytøj
  • GOTS certificeret tøj til baby
  • Den blødeste bomuld og merinould
  • Bæredygtigt tøj
  • Unikke styles
  • Fornuftige priser
  • Afhentning i Kgs. Lyngby
  • Fri fragt ved køb over 499 kr.
Betalingsikoner
© Copyright PureOrganic. All rights reserved.