Om Pureorganic

Pureorganic er en dansk virksomhed, etableret i vinteren 2013. Dette skete i forbindelse med indgåelse af eksklusivaftale med Nui Organics (USA) vedr. salg og distribution af deres 100% økologiske børnetøj i Danmark.

Nui Organics anvender udelukkende GOTS certificerede tøjfibre, hvilke betyder at tøjet bliver produceret helt uden brug af farlige kemikalier og pesiticider. Det giver dig sikkerhed for at dit barn ikke omgives af eventuelle allergi fremkaldende stoffer.

Hos PureOrganic er vi selv forældre. Ligesom alle andre forældre ønsker vi at give vores små poder den bedste start på tilværelsen. Ud over at se ungerne tumle friske og glade rundt ude i naturen, tænker vi naturligvis på hvad vi giver dem at spise og hvad de får på af tøj. Naturligvis vil vi alle gerne have at vores børn ser smarte ud, men vigtigst er det dog, at tøjet er sundt for deres følsomme barnehud og ikke afgiver farlige og giftige stoffer, samt er behageligt at have på. Hos PureOrganic sælger vi kun 100% økologisk børnetøj. - Dette er en af grundene til at vi har startet PureOrganic !

© Copyright PureOrganic. All rights reserved.