Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Økologisk Drengetøj fra Nui Organics

Bukser, shorts og t-shirt til dreng

Stort udvalg af drengetøj i økologisk bomuld online

Er du på udkig efter bukser, shorts eller måske en t-shirt til dreng, og kunne du tænke dig at købe noget tøj i en ordentlig kvalitet, der er blødt og behageligt at have på? Så er du kommet til det helt rette sted.

Her på denne side kan du nemlig finde vores store udvalg af økologisk og GOTS-certificeret drengetøj i den blødeste bomuld eller merinould, og du kan købe det hele online. Du kan enten vælge at få varerne leveret hjem til din adresse – her tilbyder vi fri fragt ved køb over 499 kr., - men du kan også vælge at afhente dine varer fragtfrit i Kgs. Lyngby. Det vælger mange af vores kunder fra Storkøbenhavn at gøre.

DRENGETØJ

Vi tilbyder ren økologi i børnehøjde

For os er kun det bedste til børnene godt nok. Derfor har vi valgt udelukkende at forhandle børnetøj til både piger og drenge, som er 100% økologisk, og som samtidig er GOTS-certificeret.
Dette er uden, at det koster dig en formue.

Vi tilbyder ganske fornuftige priser på vores økologiske drengetøj, så uanset om du leder efter en smart t-shirt til dreng, et par bukser eller måske et par shorts til sommeren, så kan du finde det i en god kvalitet til en skarp pris her i vores onlineshop –
og så er det tilmed et bæredygtigt valg.

Du kan vælge mellem flere unikke styles, og tøjet er tilmed designet således, at dit barn kan vokse i det, idet både bukseben og ærmer nemt kan bukkes op og ned i takt med, at din dreng vokser.

Køb en smart t-shirt til dreng eller andet drengetøj hos os

Vi tilbyder:

  • Unikke designs
  • Tøj dit barn kan vokse i
  • 100% økologisk drengetøj med GOTS-certificering
  • Blødt og behageligt tøj, som din dreng vil elske at have på
  • Fornuftige priser
  • Et bæredygtigt og miljøvenligt valg.

Du kan løbende holde dig opdateret omkring tilbud på bukser, bluser og t-shirt til dreng her på denne side, ligesom vi også regelmæssigt får nye styles til vores sortiment.

Betalingsikoner
© Copyright PureOrganic. All rights reserved.