Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Uldtøj til børn i den blødeste merinould

Øko uldtøj til baby og børn

Er du på udkig efter en ulddragt eller andet uldtøj til børn og uldtøj til baby i højeste kvalitet, og ønsker du samtidig noget tøj, som hverken kradser eller klør, og som har temperaturregulerende egenskaber, så dit barn hverken bliver for kold eller for varm? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos PureOrganic forhandler vi et stort udvalg af uldtøj til børn i den blødeste merinould, som både er 100% økologisk og GOTS certificeret, og du kan se hele vores sortiment her på denne side. Det dækker både over bluser, trøjer, bukser, undertrøjer, heldragter, bodystockings og kjoler, så der er noget for enhver smag og til både drenge og piger.

Vi leverer til hele Danmark. Du kan også vælge at afhente din bestilling i Kgs. Lyngby. Det er særligt oplagt, hvis du kommer fra Storkøbenhavn eller omegn.

Vi forhandler uldtøj til baby og børn fra Nui Organics

Vores lækre uldtøj i Pure Organic merinould til børn og baby er fra Nui Organics, som er et New Zealandsk tøjmærke. De lægger stor vægt på at sikre, at børn får den bedste start på livet ved at have tøj på, som er komfortabelt og lægger op til leg og kreativitet.

Derfor designer de også deres tøj med fokus på farver, teksturer og fornemmelser, og så er tøjet tilmed både flot, funktionelt og bæredygtigt.

Vi er eneforhandler i Danmark af børnetøj fra Nui Organics, og du finder derfor helt unikke styles iblandt vores sortiment af uldtøj til børn og uldtøj til baby.

Uldvask

Vi har nogle særdeles effektive og økologiske produkter til uldvask og pletfjerning.

ULDTØJ

Alt tøjet kan købes til fornuftige priser, og så er der samtidig mulighed for, at dit barn kan vokse i det, fordi du nemt kan bukke både ærmer og bukseben, så tøjet kan bruges i takt med, at dit barn vokser.

Du kan med fordel løbende holde øje med tilbud her på denne side, ligesom der også løbende vil komme nye styles til.

Afhent i Kgs. Lyngby eller få varerne leveret til din adresse

Du kan med fordel vælge at afhente dine varer, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at vælge at få dine varer leveret til din adresse. Vi har lav pris på fragt, og hvis du køber for mere end 499 kr., så tilbyder vi gratis fragt.

 

 

Betalingsikoner
© Copyright PureOrganic. All rights reserved.