Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Hvad er Nui Organics?

Hvad er Nui Organics?

Nui Organics er et New Zealandsk tøjmærke, der vægter højt, at børn får den bedste start på livet. De mener, at en ren start på livet er en stor ting for en lille person.

Nui Organics’ mål er at lave tøj, som forældre elsker og som børn elsker at have på. Derfor er tøjet i god kvalitet, innovativt, komfortabelt og kreativt. 

På Maori, de indfødtes sprog i New Zealand, betyder "NUI" 'stor' eller 'vigtigt' deraf navnet Nui Organics™. Fordi de tror på, at en ren start er en stor ting for en lille person. Med det i tankerne, har de skabt Nui Organics, hvor de kun bruger verdens reneste merinould og bomuld. Alle Nui Organics produkter er lavet med naturlige ingredienser såsom naturlige farvestoffer samt plante- og mineral baserede ingredienser, der har en lavere miljøpåvirkning. Produkterne er skabt for at give en fornemmelse af naturlighed, komfort og beroligende, farverige mønstre.

Nui Organics produkter er lavet af det mest rene og økologisk dyrkede bomuld, som er håndplukket fra feltet. Dette giver produkterne en højere kvalitet og et højere niveau for komfort. Alle produkter er designet med et fokus på miljøvenlighed og økologi, og de er produceret i New Zealand og færdiggjort på værksteder i Australien.

Nui Organics har en stærk forpligtelse til at reducere deres miljøpåvirkning og har implementeret en række foranstaltninger for at reducere deres miljøaftryk. De bruger kun vedvarende energikilder, herunder solceller, til produktionen af produkter, og de har også vedtaget en produktionsproces, der er mere miljøvenlig.

Hvilke fordele er der ved Nui Organics-mærket?

Da vi selv hos Pure Organic er forældre, synes vi, det er vigtigt at give børn det bedste. Og ikke mindst den bedste start på livet. Vi ønsker vores kunder og deres børn det bedste, det blødeste og det mest bæredygtige. Hvilket vi mener Nui Organics er.

Folkene bag Nui Organics elsker uld, tekstur, farver, udseende og fornemmelse. De elsker, en unik blanding af skønhed, funktion og bæredygtighed. Hvert år sigter de mod at skabe en produktserie, som, de håber, vil fremvise den charme der er i merinould på spændende og unikke måder. 

De organiske uld- og bomuldsblandinger, der anvendes til produktion af tøjet, er valgt for deres renhed, deres blødhed og deres udseende. Vi ved, at forældre sætter pris på stil og kvalitet samt holdbarhed, funktionalitet og miljømæssig ansvarlighed.

PureOrganic er eneforhandler i Danmark på tøj og tekstiler fra Nui Organics.

Betalingsikoner
© Copyright PureOrganic. All rights reserved.