Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Økologisk babytøj og børnetøj

Velkommen til PureOrganic – eneforhandler af Nui Organics i Danmark

Drømmer du om at kunne klæde dit barn eller børn i komfortabelt, økologisk børnetøj, der både er bæredygtigt og godt for miljøet?

PureOrganic er eneforhandlere af Nui Organics i Danmark - vi forhandler udelukkende 100% økologisk babytøj og børnetøj. Vi vil nemlig gerne give dig muligheden for at give dit barn det allerbedste. 

Hos PureOrganic er vi selv forældre, og ligesom alle andre forældre ønsker vi kun at give vores børn den bedste start på tilværelsen. Derfor er det vigtigt for os at kunne give vores og dine børn sundt tøj, der ikke afgiver farlige og giftige stoffer mod den følsomme barnehud.

Vi leverer til hele Danmark. 

Blød uld & bomuld til små og store

På vores webshop finder du tøj i den skønneste, bløde merinould og helt blød bomuld. 
Om det er økologisk børnetøj eller økologisk babytøj, du er på udkig efter, så finder du det her på shoppen. Vi har ligeledes både vinter- og sommertøj. 

Find fedt tøj med dyreprint og sejt naturprint. Eller en lækker heldragt, der føles blød og dejlig mod kroppen.

Vi forhandler alt slags tøj og forskelligt tilbehør til både babyer og børn. Du kan derfor være sikker på at finde det helt rette til din lille prins eller prinsesse. 

Vi vejleder gerne

Du er velkommen til at klikke rundt på vores hjemmeside samt udforske vores shop i jagten på økologisk babytøj og børnetøj. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, eller har du behov for vejledning, er du velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi vores butik i Lyngby og mærke de lækre materialer.

Vi ser frem til at servicere dig. 

Betalingsikoner
© Copyright PureOrganic. All rights reserved.