Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

 

På Maori, de indfødtes sprog i New Zealand, betyder "NUI" 'stor' eller 'vigtigt' deraf navnet Nui Organics ™ . Fordi vi tror på, at en ren start er en stor ting for en lille person. Med det i tankerne, har vi skabt Nui Organics ™, hvor vi kun bruger verdens reneste merino uld og bomuld og derved ingen giftige kemikalier til dit barn eller vores fælles planet.

Vi elsker uld. Vi elsker tekstur, farver, udseende og fornemmelse. Vi elsker, en unik blanding af skønhed, funktion og bæredygtighed. Hvert år sigter vi mod at skabe en produktserie, som vi håber vil fremvise den charme der er i merinould på spændende og unikke måder.

De organiske uld- og bomulds blandinger vi bruger, er valgt for deres renhed, deres blødhed og deres udseende. Vi ved, at forældre sætter pris på stil og kvalitet samt holdbarhed, funktionalitet og miljømæssig ansvarlighed.

Vi elsker det, vi laver. Det føles godt at vide, at vi producerer kvalitetstøj til børn på en socialt og miljømæssig ansvarlig måde. Vi har det sjovt, vi arbejder hårdt, vi rejser, vi møder mennesker og bliver inspireret til at lave vores produkter bedre og bedre.

Vi håber, at dine børn vil have det sjovt i vores tøj.

Med venlig hilsen

Amanda Searancke 
NUI Organics

 

Betalingsikoner
© Copyright PureOrganic. All rights reserved.